Home-Nijmegen

Jewels en Jazz, een muzikaal duo bestaande uit Els Gerbrands zang en Jeroen Jongmans piano uit Nijmegen. Met elk hun eigen achtergrond van Dixieland tot Pop verzorgen Els Gerbrands en Jeroen Jongman al heel wat jaren optredens in VerpleeghuizenVerzorgingstehuizenZorg- en herstelhotels. Maar óók voor een privé - optreden bij u thuis of op locatie, wanneer u jarig bent of bij een andere festiviteit bent u bij Jewels en Jazz aan het goede adres!

De kracht van dit muzikale duo zit in de warme, veelzijdige stem van Els en de bezielende begeleiding van Jeroen die als een virtuoos over de toetsen vliegt. Samen verzorgen zij optredens met veel enthousiasme en een grote betrokkenheid met het publiek.

 

 

"Wij hebben een uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire tot onze beschikking. Bij optreden voor ouderen is persoonlijke aandacht erg belangrijk. Wij hebben dan ook met zorg leuke, serieuze én grappige liedjes uitgekozen die aansluiten bij uw publiek. Er wordt vaak meegezongen, maar ook heerlijk achterover geleund, geluisterd en genoten, soms met de ogen dicht! Herkenning en herinneringen die tevoorschijn worden geroepen, zorgen voor menige glimlach.

Met een korte toelichting leid ik de liedjes in. Kort, want het gaat tenslotte om de muziek. De lengte van het optreden passen wij graag aan uw wensen aan".

 

Er komen liedjes voorbij van toen.

Uit eigen land, zoals b.v.:

Een beetje - Teddy Scholten

Het dorp,  Zo heerlijk rustig - Wim Sonneveld

Op een mooie Pinksterdag - André van den Heuvel en Leen Jongwaard

Het is weer voorbij die mooie zomer - Gerard Cox

 

‘Old Jazz’ songs, gevarieerd en zeer herkenbaar, zoals b.v.:

Sentimental Journey - Doris Day

We’ll Meet Again - Vera Lynn

Blue Moon - Tommy Dorsey

On The Sunny Side Of The Street - Benny Goodman

Bei Mir Bist Du Schön - The Andrews Sisters

Voor een Kerstviering hebben zij eveneens een uitgebreid Nederlands - en Engelstalig repertoire om voor een fijn optreden te kunnen zorgen.

 

Nederlandse liedjes van toen komen voorbij:

Er is een kindeke geboren op aard

O dennenboom

Midden in de winternacht

Stille nacht / Silent night / Stille Nacht

 

En ook leuke en prachtige Engelstalige Songs:

Winter Wonderland

Rudolf The Rednosed Raindeer

It’s Gonna Be A Cold Cold Christmas

Winter Wonderland

I’m Dreaming Of A White Christmas.

 

“Het is ontzettend leuk om te doen en we hebben er dan ook heel veel plezier in om zo’n gevarieerd repertoire met z'n tweeën te kunnen brengen."

 

Met muzikale groeten van Jewels en Jazz!